Edzői értékelésekkel vagyunk még adósak több mérkőzésről:

A Szolnok elleni mérkőzésről:

Mindenképpen arról kell beszélnünk, hogy egy kötelező győzelem volt, és szépen is kosárlabdáztunk. Jó volt a mérkőzésen, hogy mindenki tudott játszani és külön kiemelném Kuli Orsi jó játékát, kiemelkedőt nyújtott dobás-szerelésben, lepattanóban, és alapvetően ő volt a mérkőzés legértékesebb játékosa. Nagyon szépen játszott Szabados Berill is, aki először bizonyíthatta NB I-es mérkőzésen, hogy lehet rá számítani, 8 lepattanót szedett, gólt dobott, labdát szerzett, nagyon örültem neki.

 

A MAFC elleni mérkőzésről:

Szépen kosárlabdáztunk az első félidőben, majd teljesen érthetetlen módon lassan és kiszámíthatóan a másodikban. Nagyon sajnálom azt a mérkőzést. Néha a szerencsén múlott, néha mi hibáztunk, így a MAFC sok olyan kosarat szerzett, amivel apránként utolért bennünket, és a végére átvette a vezetést. Gratulálok nekik, bár azt gondolom, alapvetően mi „adtuk oda” nekik ezt a meccset.

A Szigetszentmiklós ellen:

A mérkőzés esélyese az ellenfél csapata volt, de mi egy rég nem látott jó játékkal rukkoltunk elő. Nagyon szépen futottunk, indultunk, jó százalékkal dobtunk, bár a lepattanóban volt néhány perc, amikor az ellenfél egyértelműen jobb volt. Ezen a meccsen nagyon sok mindenki tett hozzá a csapat játékához, a mezőnyemberek, irányítók nagyon szépen dolgoztak, Beregszászitól kezdve Kálló Dorciig mindenki hozta a kötelezőt. A ritmusváltások is szépen mentek, illetve Kálló Dorci nagyon hatékonyan védekezett az ellenfél egyik legjobb játékosán. Kuli Orsi itt is jól játszott, volt 9 blokkolt dobása, emellett pontszerzésben és lepattanózásban is jeleskedett, összességében nagyon jól játszott. Pogány Vivi is szépen kivette a részét a játékból. Ki kell még emelnem, hogy ez Nagy Zitának volt egy nagyon nagy meccse, 20 pontot úgy dobott, hogy 5/5 hármast emelt be, és mindezt a legnehezebb szakaszokban, mikor kicsit megállt a szekér. Én így még támadásban nem is nagyon láttam játszani, emellett védekezésben is nagyon szépen helytállt. Ő volt a mezőny legjobbja a mérkőzésen. 

Adó 1%

 

April 2024
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30