Sajnos vereséggel folytatódott a rájátszás.

BEAC - KKC 65-59 (7-29, 19-12, 19-9, 20-9)

KKC: Nagy Z. 10, Kuli 21/3, Radics 11/6, Nagy D. 11/6, Kálló, Beregszászi 4, Murár, Szabados

Statisztika

Edzői értékelés:

"Nem nekünk kedvezett a papírforma, úgy néz ki, hogy a BEAC jó eséllyel meg fogja nyerni az Amatőr bajnokságot. Pogány Vivien még mindig nem állt a csapat rendelkezésére és Kőházi Fannira, a csapat első számú irányítójára sem számíthattunk tanulmányi okok miatt. 

Az összes rosz előjelre rácáfoltunk a meccs elején. Az első negyedben nagyon jól kezdtünk, talán ilyen jól játszani a lányokat még nem is láttam. Jól ment a labda, persze kellett a jó dobóforma is, hiszen majd nyolcvan százalékkal dobtunk az első negyedben. Sikerült meglepnünk a 'bajnokjelöltet', egész komoly előnyre tettünk szert az első játékrész végére. Illetve a listavezetőt az első negyedben tíz pont alatt tartottuk, tehát nem csak jól támadtunk, de extra jól védekeztünk is. 

 

A mérkőzés hátralevő részében ezt az előnyt próbáltuk megtartani. Sajnos az extra dobóformát nem lehetett tartani az egész mérkőzésen keresztül, de a jó védekezést végig tartottuk. A meccs folyamán a BEAC nagyon agresszíven védekezett, megpróbálták a magassági fölényünket azzal kompenzálni, hogy a magas embereinknek folyamatos kontaktusban kellett játszaniuk. Sajnos a játékvezetők ezt hagyták és nem fújták a faultokat. Bár egy ideig még tudtuk tartani az előnyünket, fokozatosan felőröltek minket, az utolsó negyedben már átvették a vezetést. Mi ekkor már nem tudtunk változtatni a játékunkon, és mivel az agresszív védekezésük ellenére is mi több faultot kaptunk, mint ők, ennek is köszönhetően szenvedtünk vereséget a mérkőzésen. 

Összességében a liga-elsőtől idegenben 6 ponttal kikapni nem szégyen, és jó eredménynek tartom, hogy partiban tudtunk lenni és majdnem sikerült megfogni őket. A játékkép alapján akár benne lehetett volna a bravúr is. Sajnálom, hogy nem így alakult, de mindenképpen bíztató lehet a jövőre nézve. Megint bebizonyították a lányok, hogy tudunk jól játszani."

ifj. Tóth Viktor

Adó 1%

 

February 2023
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28