Mint ahogyan már biztosan többen hallottátok - hallották, Gyárfás Patrícia, a KKC kosarasa részt vett a Miss International Hungary döntőjében. Most, hogy kipihente magát, arra kértük, meséljen az ott szerzett tapasztalatairól.

"Ez a verseny egy nemzetközi verseny, amit harmadszorra rendeztek meg Magyarországon. A Miss International Hungary győztese kijut Japánba és képviselheti hazánkat a nemzetközi döntőn.

Számos előválogatót rendeztek országszerte, ahonnan be lehetett jutni az elődöntőbe. Az elődöntő a budapesti Buddha-Bárban került megrendezésre augusztus 3-án. 24 lány sikeresen bejutott a döntőbe, köztük én is.

 

A döntőbe jutás azzal járt, hogy részt kellett venni egy felkészítő táborban. Ez augusztus 24-től augusztus 31-ig tartott, a döntő napjáig. A tábor a Hunguest Hotel Griff-ben volt,a döntő pedig a Corinthia Hotel-ben. Az egy hetes felkészülés rengeteg programmal járt. Az első nap Speedfitness fotózáson vettünk részt valamint tartásjavító edzésen, illetve kipróbálhattuk a fallabdázást a Griff Squash & Fitness Clubban.

A második napot Speedfitness edzéssel kezdtem, ezt mindenki egy alkalommal próbálhatta ki, a többi edzést Németh Dorottya fitness világbajnoknő és Rippel Ferenc tartotta. Az edzéssel célja főként az alakformálás volt. Ezen a napon még a HaircutSalon and More-ban hajápoláson, hajépítésen vettünk részt.

A harmadik nap fotózásunk volt a Silens Stúdióban, a sminkünket Fábián Éva és csapata készítette el, a hajunkat Ligetvári Zsolt és csapata, az estélyi ruháinkat a Halász Éva Collection biztosította, a fürdőruhákat a Poppy Lingere, a fotókat Borzi Vivien készítette, az ékszereket a Caprice biztosította.( A döntő napján is ezeket a ruhákat és ékszereket viseltük,a hajunkat és sminkünket ugyanazok csinálták.) A programok között előkelő helyeken ebédeltünk. (Karma Café, Centrál Kávéház)

A negyedik napon a Dollhouse Poledance és Polefitness-ben rúdtánc órát vettünk. Nehéz volt, nagyon hajlékonynak kell lenni hozzá. Ezután felmérésen vettünk részt a Fehérhajó Revital Center-ben.( Súly,magasság,testfolyadék mennyisége,izomtömeg,testzsír százalék). A felmérés után fát ültettünk a Kopaszi gátnál, majd Németh Dorottya tartott ott edzést nekünk.

Az ötödik napon sajtótájékoztatóra mentünk a Highland Golf Clubba, majd golfoktatásban részesültünk. Nagyon élveztem, mert eddig nem volt alkalmam kiróbálni, de gyorsan elsajátítottam a helyes technikát. Ez után beszédfejlesztésre került sor, tételeket húztunk, amiket ki kellett fejteni mindenki előtt. Figyelni kellett a kiállásunkra, beszédstílusra, előadásmódra. A magyar tételek mellett angol prezentációt kellett előadni, mert a nemzetközi döntőn elengedhetetlen az angol nyelvtudás. Rendkívül hasznosnak tartottam, felelevenítettem a nyelvtudásomat és sokat tanultam arról, hogyan kell kiállni egy nagy közönség elé, valamint hogyan kell előadni mondanivalónkat.

A hatodik nap eltért a többitől, elutaztunk Esztergomba az Aquasziget Spa fürdőbe. Azonban nem fürdőztünk, hanem megrendezésre került a Miss Bikini és a Miss Talent választás. A Miss Talent-en mivel kosarazni nem tudtam, ezért tánctudásomat mutattam meg a zsűrinek.

A döntő előtti napon egy hajléktalan óvodába mentünk a szervezőkkel és a lányokkal. 2 órát tölthettünk a gyerekekkel, táncoltunk, játszottunk velük, sokat nevettünk együtt. Ez a program fontos volt számomra, hiszen nagyon szeretem a gyerekeket és a későbbiekben szeretnék velük foglalkozni, ez a 2 óra még jobban megerősített ebben. A látogatás után a Corinthia Hotelben próbáltunk a döntőre. Az utolsó nap a próbákkal, készülődéssel, (smink, fodrász) telt. A műsor este 9 körül kezdődött. Három körben mutattuk meg magunkat a zsűrinek. Először a gyönyörű estélyikben léptünk színpadra Bencsik Tamara énekesnővel. A második körben farmert és toppot viseltünk, és végül fürdőruhát. A szünetekben Bencsik Tamara énekelt, valamint a Rippel testvérek tartottak bemutatót.

Sajnos nem sikerült bekerülni az első háromba, de kaptam egy különdíjat, 2 éves modellszerződést az EuropaFace Model & Hostess Management Agency-től, aminek nagyon örültem.

A kedvenc programjaim a fallabdázás, a golfozás, és a fotózás voltak. Az, hogy sportoló vagyok abban segített, hogy az edzéseket jól bírtam, helyt tudtam állni egész nap, hiszen minden nap nagyon korán keltünk és későn feküdtünk le,a rengeteg program nagyon fárasztó volt, ami nagy állóképességet, kitartást igényelt. Sokan azt hiszik, egy ilyen tábor csak abból áll, hogy elegánsan felöltözünk és mosolygunk egész nap, de ez annál sokkal több. Minden egyes programon maximálisan kell teljesítened,hogy kitűnj a többiek közül, jól kell kinézned, mert mindenhol fotósok vannak, emellett kemény edzések vannak, és a diétát is szigorúan be kell tartanod,ha jó eredményt szeretnél elérni. Azt mondják, ha sok lányt egy helyre összezárnak, abból nem sülhet ki jó. 23 lány volt rajtam kívül,és azt kell mondjam, kellemesen csalódtam. Sok új barátságot kötöttem, nagyon jól éreztem magamat velük. Jó csapat kovácsolódott össze, ha valami probléma volt, közösen gyorsan meg tudtuk oldani. Összességében nem bántam meg, hogy elmentem, élveztem ezt az egy hetet, új élményekkel gazdagodtam. "
Szeretettel gratulálunk neki!

Adó 1%

 

April 2024
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30