A KKC felnőtt csapata szombat este 6 órától a TFSE gárdáját fogadta. Aki kilátogatott a meccsre, egy gyors, fordulatokban gazdag mérkőzést láthatott, a hazai csapat nagy küzdelemben maradt alul. Íme a számok:

KKC - TFSE 54-60 (21-14, 14-17, 3-12, 16-17)

KKC: Nagy Z. 9/3, POGÁNY 11, Kuli 8/3, BEREGSZÁSZI 8/3, KŐHÁZI 6, Cs.: Kálló, Szabados, RADICS 12/6

 

"Azt gondolom, hogy egy nagyon kemény meccset játszottunk a TF ellen, egyik csapatnak sem válhat szégyenére ez a mérkőzés. Talán a játékvezetők a faultok tekintetében egy kicsit engedékenyek voltak, de tulajdonképpen még ebben is fel tudtuk venni a versenyt az ellenfél csapatával.

A második félidőben - főleg a zóna ellen - nem ment a dobás, de minden más tekintetben le a kalappal a csapat előtt, harcoltak, küzdöttek, mentek a lepattanóért, mindenki odatette magát. Az ellenfél csapatáról meg kell említeni, hogy három, NB I/A csoportban edződött játékosuk is van, és egy magas szerkezetű, erős csapatról van szó, akik átlag 3 évvel idősebbek is nálunk. Mindent összevetve, ők most ennek a keleti csoportnak az esélyesei. Ennek ellenére is nyílttá tudtuk tenni a mérkőzést, és ha a harmadik negyedbeli katasztrofális dobóteljesítménytől eltekintünk, a végjátékban még mindig volt esélyünk megfordítani a meccset. Azt gondolom, hogy ki kell emelni azt a fajta küzdőszellemet, amit ma a csapat képviselt.

A meccsel kapcsolatban kiemelném a védőmunkát, amit a lányok végeztek, hiszen egy olyan erős csapatot, mint a TF, 60 ponton tartani, nagy teljesítmény. Egyedül a védőlepatannó volt kritikus pont 5-6 támadás során, amikor is az ellenfél támadólepattanóit leszedve ötször-hatszor tudott támadni egymás után, ez volt az, ahol eldőlt a mérkőzés. Ha ezt ki tudtuk volna védeni, megnyerjük a meccset. Ha a jövőben is így játszunk a mérkőzéseken, meglátszik majd az eredményeken.

A szoros mérkőzés miatt nem tudtam mindenkit pályára küldeni. A cserékkel is csínján kellett bánnom, hiszen a TF nagyon magas szerkezetű csapat, nekünk pedig főleg mezőny-cserink vannak. Így a három magas emberünk majdnem végigjátszotta a mérkőzést. Kiemelném Beregszászi Andi játékát, Kuli Orsi védőmunkáját, Radics Ancsi nagyon fontos pillanatban tudta felpörgetni a csapatot, színt vitt a játékunkba. Kőházi Fanni megint nagyon szépen játszott, 5 támadólepattanója volt, ami irányítóként nagyon szép teljesítmény.

Összességében NB I/B-s szinten egy jó mérkőzést játszottunk, volt sebessége, ritmusa, volt benne keménység és voltak nagyon szép megoldások. A TF csapatának gratulálok a győzelemhez." 

Tóth Viktor, edző

A képek megtekinthetők a webalbumban.

Adó 1%

 

April 2024
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30