A Kecskemét Város Kosárlabda Sportjáért Közhasznú Alapítvány idén is megrendezi jótékonysági bálját. Rendezvényünk célja, hogy a befolyt összeggel a kecskeméti leány utánpótlás kosárlabda csapatok felszerelését, versenyeztetését, edzőtáborozását és jó teljesítményt nyújtó gyermekek díjazását támogassuk.

A bál tervezett időpontja 2013. február 23.

Read More

Ez évben először lehetőségünk van arra, hogy a belépőkből, támogatói jegyekből, tombola jegyek értékesítéséből származó bevételeket csapatonként tartsuk nyilván. Szándékaink szerint a költségek levonását követően az egyes csapatok az általuk produkált bevétellel arányosan juthatnának támogatáshoz.

A belépőjegy ára várhatóan 5.000 Ft, támogatói jegyek 500, 1000 és 1.500 Ft összegben lesznek vásárolhatók.

Az eddigiekhez hasonlóan a belépőket és támogatói jegyeket az edzőknél lehet igényelni.

Természetesen ebben az évben is szeretnénk tombola sorsolást tartani, melyen szereplő nyeremények felajánlásához saját forrásainkon kívül az Önök segítségét is szeretnénk igénybe venni. A tombola tárgyak felajánlásáról szíveskedjenek csapatuk edzőjét tájékoztatni.

Az est programjának szervezése jelenleg még folyamatban van, a részletekről a belépőjegyek árusítását megelőzően értesítjük az érdeklődőket.

A rendezvény nem titkolt célja, hogy egy családias hangulatú összejövetel keretében közelebb hozza egymáshoz a kecskeméti kosaras közösség régebbi és újabb tagjait, szülőket, edzőket, támogatókat.

Szándékaink szerint a meghívottak, díszvendégek között Kecskemét kosárlabda életének korábbi és jelenlegi meghatározó egyéniségei, illetve olyan nemzetközileg is elismert sportolók szerepelnének, akik Kecskeméti kötődéssel rendelkeznek.

Amennyiben arra lehetősége nyílik köszönjük, hogy személyes megjelenésével az anyagiakon túl a közösség építését, a kosárlabdát szerető és támogató szülők és szimpatizánsok körének bővítésben segítségünkre lesz.

Kérjük, hogy a vendégek várható létszámának felmérése céljából 2013. február 08. napjáig részt vételi, illetve támogatói jegy vásárlási szándékukat szíveskedjenek az edzőknél jelezni.

Az Alapítvány Kuratóriuma

Adó 1%

 

April 2024
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30